some of the menu items are updated on a regular basis

Le Diner 

(18:00 – 20:30)

(27.50 € entrée / dessert + plat)

(36.00 € entrée + plat + dessert)

ENTREES

Pastrami

Pastrami, Piccalilli en Pickles

Pastrami, Piccalilli and Pickles

Paté Breton

Grove Varkens Pate met Onions Confits au Vin Rouge

Coarse Pork Paté served with Onions Confits au Vin Rouge

Velouté de Chou-Fleur au Cantal

Bloemkool Soep met Cantal Kaas

Cauliflower Soup with Cantal Cheese

Coquilles St Jacques

Sint Jacob Schelpen met Kruidenboter

Scallops with Herb Butter

PLATS

served with fresh fries and salad

Piece de Boeuf Sauce Terre de Camargue

Steak met Ansjovis Kruiden boter en Reductie van Rode Wijn en Ansjovis Saus

Steak with Ansjovis Herb Butter and Reduction of Red Wine with Ansjovis Sauce

NoMeat Balls Crème de Petit Pois

Vegetarische Gehaktballetjes van Wilde Rijst, Linzen en Bieten met Doperwten Creme 

Vegetarian Meatballs made of Wild Rice, Lentils and Beetroot served with a Pea Cream

Agneau 36 Heures Coulis Ail Doux et Romarin

Lam 36 Uur en Coulis van zoete Knoflook en Rozemarijn

Lamb 36 Hours and Coulis of Sweet Garlic and Rosemary

Epaule de Cerf 24 Heures et son Jus

Herten Schouder 24 Uur en eigen Jus

Deer Shoulder 24 Hours and its Gravy

Bar Jus Bouillabaisse

Zeebaars en Bouillabaisse Jus

Bass and Bouillabaisse Jus

DESSERTS

Fromages

Proeverij van 3 verschillende Franse Kazen

Tasting platter of 3 different French Cheeses

Tarte Tatin

Franse “Op z’n Kop Gebakken” Appeltaart met Vanille Ijs

French “Upside Down Baked” Apple Pie served with Vanilla Ice Cream 

Moelleux au Chocolat avec Sauce Caramel Beurre Salé et Glace Vanille

Chocolade Moelleux met Salted Butter Caramel Sauce en Vanilla Ijs

Chocolate Moelleux with a Salted Butter Caramel Sauce and Vanilla Ice Cream