some of the menu items are updated on a regular basis

Le Diner 

(18:00 – 20:30)

(27.50 € entrée / dessert + plat)

(36.00 € entrée + plat + dessert)

ENTREES

Salade Cocos de Paimpol

Cocos de Paimpol, Paleta Iberico, Taggiasca Olijven, Parmezaanse kaas, Oregano Olie

Cocos de Paimpol, Paleta Iberico, Taggiasca Olives, Parmesan, Oregano Oil

Paté Breton

Grove Varkens Pate met Onions Confits au Vin Rouge

Coarse Pork Paté served with Onions Confits au Vin Rouge

Velouté de Potiron avec Noisettes et Mozzarella

Pompoen Soep met Hazelnoten en Buffalo Mozzarella

Pumpkin Soup with Hazelnuts and Buffalo Mozzarella

Coquilles St Jacques

Coquilles St Jacques in Tuin Kruiden Boter

Coquilles St Jacques in Garden herb Butter

PLATS

served with fresh fries and salad

Le Burger

Rundvlees Burger met Gefrituurde Uitjes, Camembert Saus, Geroosterde Tomaten, Salade en Spek

Beef Burger served with Fried Onions, Camembert Sauce, Roasted Tomatoes, Salad and Bacon

NoMeat Balls Crème de Petit Pois

Vegetarische Gehaktballetjes van Wilde Rijst, Linzen en Bieten met Doperwten Creme 

Vegetarian Meatballs made of Wild Rice, Lentils and Beetroot served with a Pea Cream

Faisant dans son Jus

Faisant in Jus

Faisant in Jus

Paleron de Boeuf Bourguignon

Sukade Bourguignon

Beef Chuck Bourguignon

Sole Limande Beurre Blanc au Cury

Tongschar in Curry Beurre Blanc

Lemon Sole in Curry Beurre Blanc

DESSERTS

Fromages

Proeverij van 3 verschillende Franse Kazen

Tasting platter of 3 different French Cheeses

Crème Brulée

Crème Brulée

Vanilla Curd topped with Caramelised Sugar

Tarte Tatin

Franse “Op z’n Kop Gebakken” Appeltaart met Vanille Ijs

French “Upside Down Baked” Apple Pie served with Vanilla Ice Cream