some of the menu items are updated on a regular basis

Le Diner 

(18:00 – 20:30)

(26 € entrée / dessert + plat)

(34 € entrée + plat + dessert)

ENTREES

Salade Caesar

Little Gem Salade, Kip, Ansjovis, Spek, Parmesan, Croutons en Caesar Dressing

Little Gem Salad, Chicken, Ansjovis, Bacon, Parmesan, Croutons and a Caesar Dressing

Paté Breton

Grove Varkens Pate met Onions Confits au Vin Rouge

Coarse Pork Paté served with Onions Confits au Vin Rouge

Velouté de Céleri avec Tartufata

Selderij Soep met Tartufata

Celery Soup with Tartufata

Saumon Mariné et Guacamole de Patates Douces

Gemarineerde Zalm met Guacamole van Zoete Aardappels

Marinated Salmon with Sweet Potato Guacamole

PLATS

served with fresh fries and salad

Le Burger

Rundvlees Burger met Gefrituurde Uitjes, Camembert Saus, Geroosterde Tomaten, Salade en Spek

Beef Burger served with Fried Onions, Camembert Sauce, Roasted Tomatoes, Salad and Bacon

NoMeat Balls Crème de Petit Pois

Vegetarische Gehaktballetjes van Wilde Rijst, Linzen en Bieten met Doperwten Creme 

Vegetarian Meatballs made of Wild Rice, Lentils and Beetroot served with a Pea Cream

Lomo Iberico Sauce Pomelo

Filet van Iberisch Varken met Grapefruit en Mosterd Saus

Tenderloin of Iberico Pork served with a Grapefruit and Mustard Sauce

Picanha avec Compoté d’Onions et Sauce Bourguignon

Rundvlees Staartstuk met Gestoofde Uien en Bourguignon Saus

Beef Sirloin Cap served with Stewed Onions and Bourguignon Sauce

Turbot Sauce au Moules

Tarbot met Mossel Creme

Tarbot with a Mussel Cream

DESSERTS

Fromages

Proeverij van 3 verschillende Franse Kazen

Tasting platter of 3 different French Cheeses

Crémeux au Citron avec Sorbet aux Fruits Rouges

Citroen Crémeux met Bosvruchten Sorbet

Lemon Crémeux with Red Fruit Sorbet

Tarte Tatin

Franse “Op z’n Kop Gebakken” Appeltaart met Vanille Ijs

French “Upside Down Baked” Apple Pie served with Vanilla Ice Cream